Verkeersschool Monique van Damme

Op deze pagina vind je alles over Verkeersschool Monique van Damme.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Monique van Damme ligt op 100%, 3 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij Verkeersschool Monique van Damme? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 CBR examenlocaties: Zoetermeer. Binnenkort je theorie halen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie auto boek.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Verkeersschool Monique van Damme.

Deze rijschool heeft een locatie in Zoetermeer. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Lindeplein 8, 2712VG Zoetermeer. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: info@moniquevandamme.nl. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 06 21 53 42 86. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie, verkeersschoolmoniquevandamme.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 273507860000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5331A1.

Waar vind je Verkeersschool Monique van Damme (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in de regio Zoetermeer.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Zoetermeer. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Verkeerschool Remi en Rijschool Imperium.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Verkeersschool Monique van Damme

Slagingspercentage

100

Aantal examens

3

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@moniquevandamme.nl

Telefoon-nr

06 21 53 42 86

Website

verkeersschoolmoniquevandamme.nl

Adres

Lindeplein 8

Postcode

2712VG

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer

KvK-nummer

273507860000

Rijschoolnummer

5331A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Monique van Damme”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool Monique van Damme
Verkeersschool Monique van Damme

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo