Verkeersschool HevXX

Alle informatie die je nodig hebt over Verkeersschool HevXX.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool HevXX ligt op 55%, 20 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Start je met rijles bij Verkeersschool HevXX? Rij-examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Winschoten. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het auto rijbewijs.

Contactgegevens en telefoonnummer van Verkeersschool HevXX.

De rijschool is gevestigd in Delfzijl. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Rolblok 26, 9932AH Delfzijl. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 15 49 31 69. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 808834270000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1954N8.

Waar zit Verkeersschool HevXX precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Nog meer rijscholen in de regio Delfzijl.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Delfzijl. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Damster Rijschool en Autorijschool Ellie de Vries.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Verkeersschool HevXX

Slagingspercentage

55

Aantal examens

20

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 15 49 31 69

Adres

Rolblok 26

Postcode

9932AH

Plaats

Examenlocatie(s)

Winschoten

KvK-nummer

808834270000

Rijschoolnummer

1954N8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool HevXX”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo