Verkeersschool HevXX

Alle gegevens over Verkeersschool HevXX.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool HevXX is 57%, 42 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Les volgen bij Verkeersschool HevXX? Afrijden doe je bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Winschoten. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het scooter, motor of autorijbewijs.

Contact & telefoon van Verkeersschool HevXX.

De rijschool heeft een vestiging in Delfzijl. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Rolblok 26, 9932AH Delfzijl. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 06 15 49 31 69. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 808834270000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1954N8.

Waar vind je Verkeersschool HevXX?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Alle andere rijscholen in de regio Delfzijl.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Delfzijl. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Dirk Beens en Rijschool Salland V.O.F..

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Verkeersschool HevXX

Slagingspercentage

57

Aantal examens

42

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 15 49 31 69

Adres

Rolblok 26

Postcode

9932AH

Plaats

Examenlocatie(s)

Winschoten

KvK-nummer

808834270000

Rijschoolnummer

1954N8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool HevXX”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo