Verkeersschool Giezen

Op deze pagina lees je alles over Verkeersschool Giezen.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Giezen is 61%, 18 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Starten met theorie? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: auto. Kies je ervoor te lessen bij Verkeersschool Giezen? Dan heb je keus uit 1 CBR locatie: Doetinchem. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Heeft deze school een keurmerk?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen, deze rijschool beschikt over een BOVAG-keurmerk. Opleiders die een dergelijk keurmerk hebben, moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Voor jou als leerling betekent dat exta zekerheid.

Contact- en adresgegevens van Verkeersschool Giezen.

De school heet een locatie in Groenlo. Hierbij de adresgegevens van de school: Borculoseweg 19, 7141VK Groenlo. Dit is het e-mailadres van deze school: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is (0544) 46 15 03, of 06 51 36 66 56. De school beschikt over een eigen site: giezen.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 091610180000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7546H1.

Waar vind ik Verkeersschool Giezen?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Overige rijscholen in regio Groenlo.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Groenlo. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool van Asselt en Rijschool Bolt.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Verkeersschool Giezen

Slagingspercentage

61

Aantal examens

18

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0544) 46 15 03

Telefoon-nr

06 51 36 66 56

Website

giezen.nl

Adres

Borculoseweg 19

Postcode

7141VK

Plaats

Examenlocatie(s)

Doetinchem

KvK-nummer

091610180000

Rijschoolnummer

7546H1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Giezen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo