Veiligopweg.nl B.V.

Op deze pagina vind je alles over Veiligopweg.nl B.V..

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Veiligopweg.nl B.V. is 50%, 2 personen legden examen af (rijbewijs B). Kies je voor lessen bij Veiligopweg.nl B.V.? Je examen doe je bij een van de 1 CBR-locaties: Tiel. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek voor de motor, auto of scooter.

Telefoonnummer en adresgegevens van Veiligopweg.nl B.V..

Je vindt deze rijschool in Tiel. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Vlagzalm 2, 4007NM Tiel. Per e-mail bereik je ze op info@veiligopweg.nl. Bellen kan, je bereikt ze op (0344) 62 39 37. Het KvK-nummer van de rijschool is: 623373510000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 1216U7.

In welke plaats vind je Veiligopweg.nl B.V.?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen in regio Tiel.

Klik hier voor meer Rijscholen in Tiel. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Culemborg en Autorijschool De Snelweg.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Veiligopweg.nl B.V.

Slagingspercentage

50

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@veiligopweg.nl

Telefoon

(0344) 62 39 37

Adres

Vlagzalm 2

Postcode

4007NM

Plaats

Examenlocatie(s)

Tiel

KvK-nummer

623373510000

Rijschoolnummer

1216U7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Veiligopweg.nl B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo