Twothepoint

Alle informatie over Twothepoint.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Twothepoint ligt op 50%, 2 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je voor les bij Twothepoint? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Leeuwarden. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek rijbewijs b.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Twothepoint.

Deze rijschool vind je in Drachten. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: De Kolken 71, 9201BV Drachten. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 82 89 16 16. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 802489770000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 1053K7.

Waar zit Twothepoint precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Alle andere rijscholen in Drachten.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Drachten. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Rijschool Chris de Vries en Autorijschool Harry van der Meer.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Twothepoint

Slagingspercentage

50

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 82 89 16 16

Adres

De Kolken 71

Postcode

9201BV

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden

KvK-nummer

802489770000

Rijschoolnummer

1053K7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Twothepoint”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo