Toprijbewijs B.V.

Lees alles over Toprijbewijs B.V..

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Toprijbewijs B.V. ligt op 36%, 70 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Toprijbewijs B.V.? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 3 examenlocaties van het CBR: Amsterdam, Haarlem, Zaandam. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook rijles met een automaat personenauto. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek rijbewijs b.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Toprijbewijs B.V..

Je vindt de rijschool in Amsterdam Zuidoost. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Bijlmerdreef 1067, 1103TW Amsterdam Zuidoost. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: info@toprijbewijs.nl. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 39 43 53 73. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 598788430000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 3005F0.

In welke plaats vind je Toprijbewijs B.V. precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Nog meer rijscholen in regio Amsterdam Zuidoost.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Amsterdam Zuidoost. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool Doorzetter en Verkeersopleidingscentrum Rijlesplanet.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Toprijbewijs B.V.

Slagingspercentage

36

Aantal examens

70

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

info@toprijbewijs.nl

Telefoon-nr

06 39 43 53 73

Adres

Bijlmerdreef 1067

Postcode

1103TW

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Haarlem, Zaandam

KvK-nummer

598788430000

Rijschoolnummer

3005F0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Toprijbewijs B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo