Taxiopleidingscentrum B.V.

Alle gegevens over Taxiopleidingscentrum B.V..

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een motor, auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Taxiopleidingscentrum B.V. ligt op 62%, 37 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs TVPC). Taxiopleidingscentrum B.V. biedt ook beroepsopleiding(en): taxi. Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto, bromfiets. Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Kies je voor lessen bij Taxiopleidingscentrum B.V.? Dan heb je de keus uit 1 examenlocaties: Amsterdam.

Adres- en contactgegevens van Taxiopleidingscentrum B.V..

Je vindt de school in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Ruijgoordweg 80, 1047HM Amsterdam. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]ersschoolstorm.nl. Bel de rijschool op, (020) 497 03 80, of 06 24 67 47 99. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij: verkeersschoolstorm.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is: 343904300000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 1165H8.

In welke plaats zit Taxiopleidingscentrum B.V.?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Amsterdam.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Amsterdam. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Osseforth Opleidingen en HB Rijopleiding.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Taxiopleidingscentrum B.V.

Slagingspercentage

62

Aantal examens

37

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(020) 497 03 80

Telefoon-nr

06 24 67 47 99

Website

verkeersschoolstorm.nl

Adres

Ruijgoordweg 80

Postcode

1047HM

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

343904300000

Rijschoolnummer

1165H8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Taxiopleidingscentrum B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Taxiopleidingscentrum B.V.
Taxiopleidingscentrum B.V.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo