Sprinter Autorijschool

Alle gegevens van Sprinter Autorijschool.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Sprinter Autorijschool ligt op 29%, 17 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Kies je voor les bij Sprinter Autorijschool? Je rijdt af bij een van de 2 CBR-examenlocaties: Zoetermeer, Rijswijk. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het motor of auto rijbewijs.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Sprinter Autorijschool.

Deze rijschool vind je in Leidschendam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: De Horre 6, 2266CN Leidschendam. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 0647789901. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 679957130000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1795W3.

Waar vind je Sprinter Autorijschool (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Andere rijscholen in Leidschendam.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Leidschendam. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Johnny Dhoen en Rijschool Gemakkelijk.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Sprinter Autorijschool

Slagingspercentage

29

Aantal examens

17

Telefoon-nr

0647789901

Adres

De Horre 6

Postcode

2266CN

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

679957130000

Rijschoolnummer

1795W3

Reviews

0.0
2
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Siddharth Abhelakh

    Goeie rijschool goede instructeur, goed les gegarandeerd geslaagd, heel tevreden

  2. Erik-Jan

    Hele goeie leraar. Ik raad deze rijschool van harte aan! Ik ben in 1 keer geslaagd na 28 lessen waarin ik heel goed heb leren autorijden. De leraar legt rustig en goed uit en plande elke les zo in dat ik elke les iets nieuws leerde. Ik hoop dat hij een hoop meer studenten gelukkig kan maken! Heel veel dank!!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo