Spoed Rijles Amsterdam

Alles op een rijtje over Spoed Rijles Amsterdam.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Spoed Rijles Amsterdam ligt op 40%, 5 personen deden examen (rijbewijs B). Les volgen bij Spoed Rijles Amsterdam? Je kunt terecht bij 2 CBR locaties: Amsterdam, Bergen op Zoom. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het auto rijbewijs.

Telefoonnummer en adresgegevens van Spoed Rijles Amsterdam.

De rijschool is te vinden in Amstelveen. De adresgegevens: Westhove 290, 1187DB Amstelveen. Bellen? Het telefoonnummer is: 06 38 11 51 11. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 645326740000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1823W3.

Waar bezoek je Spoed Rijles Amsterdam (routebeschrijving en kaart)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Andere rijscholen in de regio Amstelveen.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Amstelveen. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Autonoom en Rijschool Diazoni.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Spoed Rijles Amsterdam

Slagingspercentage

40

Aantal examens

5

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 38 11 51 11

Adres

Westhove 290

Postcode

1187DB

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Bergen op Zoom

KvK-nummer

645326740000

Rijschoolnummer

1823W3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Spoed Rijles Amsterdam”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo