Snapdrive

Alle gegevens over Snapdrive.

Praktijkles volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Snapdrive ligt op 38%, 82 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij Snapdrive? Je kunt kiezen uit 2 CBR-locaties: Zoetermeer, Rijswijk. Binnenkort je theorie halen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de scooter of auto.

Contact & telefoon van Snapdrive.

Je vindt deze school in Den Haag. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Brueghelstraat 143, 2525RC Den Haag. Bel de rijschool op, 06 14 38 82 44. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 628668420000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 4039Z1.

Waar bezoek je Snapdrive (kaart en route)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Nog meer rijscholen in regio Den Haag.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Den Haag. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Verkeersschool E & S en Rijschool Succes-Mimpen B.V..

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Snapdrive

Slagingspercentage

38

Aantal examens

82

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 14 38 82 44

Adres

Brueghelstraat 143

Postcode

2525RC

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

628668420000

Rijschoolnummer

4039Z1

Reviews

0.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Henrik

    Ik ben absoluut teleurgesteld door mijn ervaring met SnapDrive Rijschool. Vanaf het begin waren er problemen met de communicatie. Mijn instructeur leek nauwelijks geïnteresseerd en was vaak te laat voor onze afspraken. Tijdens de lessen was er een gebrek aan geduld en duidelijke instructies. Ik voelde me niet op mijn gemak tijdens het rijden en kreeg weinig opbouwende feedback.

    Bovendien leek het lesmateriaal verouderd en niet goed gestructureerd. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is ver te zoeken. Ik voelde me in de steek gelaten en ontevreden na elke les.

    Al met al kan ik SnapDrive Rijschool niet aanbevelen aan anderen. Mijn ervaring was frustrerend en ontmoedigend. Het lijkt erop dat ze meer geven om geld verdienen dan om het daadwerkelijk opleiden van goede bestuurders. Doe jezelf een plezier en zoek elders naar een rijschool die wel geeft om de leerervaring van hun studenten.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo