SEVAN Autorijschool

Op deze pagina vind je alles over SEVAN Autorijschool.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van SEVAN Autorijschool is 63%, 16 personen legden examen af (rijbewijs B). Eerst je theorie halen? Deze rijschool geeft theorieles voor: auto. Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Ga je voor rijles bij SEVAN Autorijschool? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Leusden.

Alle contact- en adresgegevens van SEVAN Autorijschool.

De rijschool heeft een locatie in Amersfoort. Dit zijn de adresgegevens: Bombardonstraat 64, 3822CG Amersfoort. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 22 25 04 20. Ze hebben een eigen site: autorijschoolsevan.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 801569670000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 6028X1.

Wat is de locatie van SEVAN Autorijschool precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Nog meer rijscholen in Amersfoort.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Amersfoort. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Fiza Rijschool en R.T.M. Rijopleidingen.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: SEVAN Autorijschool

Slagingspercentage

63

Aantal examens

16

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 22 25 04 20

Website

autorijschoolsevan.nl

Adres

Bombardonstraat 64

Postcode

3822CG

Plaats

Examenlocatie(s)

Leusden

KvK-nummer

801569670000

Rijschoolnummer

6028X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “SEVAN Autorijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo