SAMM

Op deze pagina lees je alles over SAMM.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van SAMM ligt op 50%, 6 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je lessen volgen bij SAMM? Rij-examen doe je bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Eemnes. Theoriecertificaat nog niet op zak? Ontdek dan hier het theorieboek voor de auto.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van SAMM.

De school heeft een vestiging in Hilversum. De adresgegevens zijn als volgt: Arminiushof 60, 1216KG Hilversum. Stuur ze een mailtje, boedelie@hotmail.com. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 26 02 03 67. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 593700170000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 2067F2.

Waar vind ik SAMM precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Meer rijscholen in de regio Hilversum.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Hilversum. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Auto-, Motorrijschool Bert Vuijst en TOFF verkeersopleidingen.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: SAMM

Slagingspercentage

50

Aantal examens

6

E-mail

boedelie@hotmail.com

Telefoon-nr

06 26 02 03 67

Adres

Arminiushof 60

Postcode

1216KG

Plaats

Examenlocatie(s)

Eemnes

KvK-nummer

593700170000

Rijschoolnummer

2067F2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “SAMM”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo