Rons Rijschool Het Klaverblad

Lees meer over Rons Rijschool Het Klaverblad.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rons Rijschool Het Klaverblad ligt op 45%, 11 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Rons Rijschool Het Klaverblad? Dan heb je de keus uit 2 CBR afrijdlocaties: Emmeloord, Harderwijk. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het cbr theorieboek.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Rons Rijschool Het Klaverblad.

De rijschool is gevestigd in Lelystad. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Botter 28 50, 8232KK Lelystad. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 618780107. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 604679080000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1878G3.

In welke plaats vind ik Rons Rijschool Het Klaverblad precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Nog meer rijscholen in de regio Lelystad.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Lelystad. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: T-Bone verkeerschool en Verkeersschool Gert van Beek.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rons Rijschool Het Klaverblad

Slagingspercentage

45

Aantal examens

11

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

618780107

Adres

Botter 28 50

Postcode

8232KK

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord, Harderwijk

KvK-nummer

604679080000

Rijschoolnummer

1878G3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rons Rijschool Het Klaverblad”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rons Rijschool Het Klaverblad
Rons Rijschool Het Klaverblad

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo