Roba Rijschool

Alles over Roba Rijschool.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Roba Rijschool is 60%, 5 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Lessen volgen bij Roba Rijschool? Dan heb je keuze uit 1 examenlocaties van het CBR: Almelo. Binnenkort je theorie behalen? Vind hier je beste keus voor het theorie-examen boek.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Roba Rijschool.

Deze school is gevestigd in Borne. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Welemanstraat 74, 7622HE Borne. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: info@rijschoolroba.nl. Telefonisch contact met de rijschool? 06 48 59 55 20. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie, rijschoolroba.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is: 081341350000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 3227W8.

Waar bezoek je Roba Rijschool (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Andere scholen in de buurt van Borne.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Borne. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Drive Yourself en Autorijschool Ebbers.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Roba Rijschool

Slagingspercentage

60

Aantal examens

5

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolroba.nl

Telefoon-nr

06 48 59 55 20

Website

rijschoolroba.nl

Adres

Welemanstraat 74

Postcode

7622HE

Plaats

Examenlocatie(s)

Almelo

KvK-nummer

081341350000

Rijschoolnummer

3227W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Roba Rijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo