Rijschool Westerkoog

Lees meer over Rijschool Westerkoog.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Westerkoog is 71%, 14 personen deden examen (rijbewijs B). Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Rijles volgen bij Rijschool Westerkoog? Rij-examen doe je bij een van de 1 CBR locaties: Zaandam.

Beste auto theorieboek, gratis oefenen & gratis proefles

Voordelig je autorijbewijs halen? Check de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek bij Bol.com of vraag een gratis proefles aan in jouw regio!

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Westerkoog.

De school heet een locatie in Koog Aan De Zaan. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Ruigebol 11, 1541WS Koog Aan De Zaan. Voor een proefles stuur je een mailtje naar [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar op (075) 615 61 04, of 06 55 39 49 96. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij het adres: westerkoog.nu. Het KvK-nummer van de rijschool is: 350302070000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 0259Z8.

In welke plaats vind je Rijschool Westerkoog?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Meer rijscholen in regio Koog Aan De Zaan.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Koog Aan De Zaan. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: ADEM RIJOPLEIDINGEN en Verkeersschool Trilling B.V..

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Rijschool Westerkoog

Slagingspercentage

71

Aantal examens

14

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 55 39 49 96

Website

westerkoog.nu

Adres

Ruigebol 11

Postcode

1541WS

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

350302070000

Rijschoolnummer

0259Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Westerkoog”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo