Rijschool van Rooijen

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool van Rooijen.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool van Rooijen is 64%, 39 personen legden examen af (rijbewijs B). Rijschool van Rooijen biedt daarnaast ook beroepsopleiding(en): . Ga je voor les bij Rijschool van Rooijen? Rij-examen doe je bij een van de 1 CBR examenlocaties: Emmen. Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter, motor of auto.

Contact- en adresgegevens van Rijschool van Rooijen.

Deze rijschool vind je in Emmen. Hierbij de adresgegevens van de school: Balingerbrink 97, 7812SC Emmen. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer 06 25 59 67 65. Het KvK-nummer van de school is: 011543630000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6558A1.

Waar vind je Rijschool van Rooijen (kaart en route)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Overige scholen in de regio Emmen.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Emmen. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Autorijschool Wim Doornink en Autorijschool Sandra Kamstra t.h.o.d.n. Lesgo.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Rijschool van Rooijen

Slagingspercentage

64

Aantal examens

39

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 25 59 67 65

Adres

Balingerbrink 97

Postcode

7812SC

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmen

KvK-nummer

011543630000

Rijschoolnummer

6558A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool van Rooijen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo