Rijschool van Rooijen

Alle gegevens over Rijschool van Rooijen.

Praktijkles volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool van Rooijen ligt op 57%, 21 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Rijschool van Rooijen biedt daarnaast ook beroepsopleiding(en): . Ga je lessen volgen bij Rijschool van Rooijen? Je examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Emmen. Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter, motor of auto.

Adres- en contactgegevens van Rijschool van Rooijen.

De school heet een locatie in Emmen. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Balingerbrink 97, 7812SC Emmen. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 25 59 67 65. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 011543630000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 6558A1.

In welke plaats vind je Rijschool van Rooijen?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Andere scholen in de buurt van Emmen.

Klik hier voor alle Rijscholen in Emmen. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Verkeersschool Apeldoorn en Autorijschool Anja Leroy.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool van Rooijen

Slagingspercentage

57

Aantal examens

21

Telefoon-nr

06 25 59 67 65

Adres

Balingerbrink 97

Postcode

7812SC

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmen

KvK-nummer

11543630000

Rijschoolnummer

6558A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool van Rooijen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo