Rijschool van der Leeden

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool van der Leeden.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool van der Leeden ligt op 70%, 43 personen legden examen af (rijbewijs B). Ga je voor les bij Rijschool van der Leeden? Je kunt kiezen uit 2 CBR-examenlocaties: Weert, Venlo. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het rijbewijs.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Rijschool van der Leeden.

De rijschool is gevestigd in Beringe. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Kaumeshoek 9, 5986NA Beringe. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 06 28 09 60 48. Het KvK-nummer van deze school is: 710492310000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1607K1.

In welke plaats zit Rijschool van der Leeden?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Nog meer rijscholen in de regio Beringe.

Klik hier voor meer Rijscholen in Beringe. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: V.O.N. vof en Oruç Autorijschool.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool van der Leeden

Slagingspercentage

70

Aantal examens

43

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 28 09 60 48

Adres

Kaumeshoek 9

Postcode

5986NA

Plaats

Examenlocatie(s)

Weert, Venlo

KvK-nummer

710492310000

Rijschoolnummer

1607K1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool van der Leeden”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo