Rijschool van Buuren

Op deze pagina vind je alles over Rijschool van Buuren.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool van Buuren is 38%, 82 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto, bromfiets. Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Kies je voor lessen bij Rijschool van Buuren? Rij-examen doe je bij een van de 2 CBR-afrijdlocaties: Leeuwarden, Heerenveen. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een aangepaste auto, automaat personenauto.

Auto theorie oefenen & aanbieding rijlessen

Voordelig je auto rijbewijs halen? Check de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan in jouw regio.

Welk keurmerk(en) heeft deze school?

Je bent in goede handen bij deze rijschool, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling ben je dus verzekerd van goede leskwaliteit.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool van Buuren.

Deze rijschool vind je in Hurdegaryp. Hierbij de adresgegevens: Easter Omwei 1, 9254GM Hurdegaryp. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: (0511) 47 49 65, of 06 57 53 97 99. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie, rijschoolvanbuuren.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 663873100000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5058R8.

Waar bezoek je Rijschool van Buuren (routebeschrijving en kaart)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Overige scholen in de buurt van Hurdegaryp.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Hurdegaryp. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Pol en Autorijschool Cobra Gorredijk.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Rijschool van Buuren

Slagingspercentage

38

Aantal examens

82

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 57 53 97 99

Website

rijschoolvanbuuren.nl

Adres

Easter Omwei 1

Postcode

9254GM

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden, Heerenveen

KvK-nummer

663873100000

Rijschoolnummer

5058R8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool van Buuren”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo