Rijschool van Buuren

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool van Buuren.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool van Buuren is 47%, 43 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: auto, bromfiets. Ga je van start met les bij Rijschool van Buuren? Dan kun je kiezen uit 1 examenlocaties van CBR: Leeuwarden. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook lessen met een aangepaste auto, automaat personenauto. Theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het auto theorieboek.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool van Buuren.

Deze rijschool heeft een locatie in Hurdegaryp. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Easter Omwei 1, 9254GM Hurdegaryp. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: info@rijschoolvanbuuren.nl. De school is telefonisch bereikbaar via (0511) 47 49 65, of 06 57 53 97 99. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool: rijschoolvanbuuren.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 663873100000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 5058R8.

Waar bezoek ik Rijschool van Buuren?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in de buurt van Hurdegaryp.

Klik hier voor alle Rijscholen in Hurdegaryp. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Diana den Blijkert t.h.o.d.n. NXXT en Autorijschool Aldo.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijschool van Buuren

Slagingspercentage

47

Aantal examens

43

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolvanbuuren.nl

Telefoon

(0511) 47 49 65

Telefoon-nr

06 57 53 97 99

Website

rijschoolvanbuuren.nl

Adres

Easter Omwei 1

Postcode

9254GM

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden

KvK-nummer

663873100000

Rijschoolnummer

5058R8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool van Buuren”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo