Rijschool van Buuren

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool van Buuren.

Praktijklessen volg je bij deze school met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool van Buuren is 40%, 105 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorielessen aan voor: auto, bromfiets. Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Kies je voor les bij Rijschool van Buuren? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 2 CBR-locaties: Leeuwarden, Heerenveen.

Beschikt deze rijschool over keurmerk(en)?

De school beschikt over een VRB-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Voor jou als leerling betekent dat meer zekerheid en goede rijlessen.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool van Buuren.

Deze rijschool is gevestigd in Hurdegaryp. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Easter Omwei 1, 9254GM Hurdegaryp. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via [email protected]. De rijschool bellen? (0511) 47 49 65, of 06 57 53 97 99. Ze hebben een eigen site met meer informatie. Hierbij het adres: rijschoolvanbuuren.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 663873100000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 5058R8.

Waar zit Rijschool van Buuren?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige scholen in regio Hurdegaryp.

Bekijk hier meer Rijscholen in Hurdegaryp. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool Lala en Rijschool Boeschoten.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijschool van Buuren

Slagingspercentage

40

Aantal examens

105

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0511) 47 49 65

Telefoon-nr

06 57 53 97 99

Website

rijschoolvanbuuren.nl

Adres

Easter Omwei 1

Postcode

9254GM

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden, Heerenveen

KvK-nummer

663873100000

Rijschoolnummer

5058R8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool van Buuren”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo