Rijschool Stolzenbach

Alle gegevens van Rijschool Stolzenbach.

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Stolzenbach is 48%, 33 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Les volgen bij Rijschool Stolzenbach? Dan heb je keuze uit 1 CBR locaties: Den Bosch. Theoriecertificaat nog niet op zak? Ontdek dan hier het theorie boek auto of scooter.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Stolzenbach.

Deze rijschool is gevestigd in ‘S-Hertogenbosch. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Schieland 13, 5235NR ‘S-Hertogenbosch. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: 615473854. Het KvK-nummer van de school is 638282860000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2215G8.

Waar vind je Rijschool Stolzenbach precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige scholen in de buurt van ‘S-Hertogenbosch.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in ‘S-Hertogenbosch. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Van Sleuwen en Rijopleiding Rosmalen.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Stolzenbach

Slagingspercentage

48

Aantal examens

33

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

615473854

Adres

Schieland 13

Postcode

5235NR

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

638282860000

Rijschoolnummer

2215G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Stolzenbach”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo