Rijschool Steltenpool

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool Steltenpool.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Steltenpool ligt op 56%, 52 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Hulp nodig bij je theorie? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: auto. Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Kies je voor les bij Rijschool Steltenpool? Je rij-examen doe je bij één van de 1 CBR-examenlocaties: Hoorn.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Rijschool Steltenpool.

De school is te vinden in Wervershoof. Hierbij de adresgegevens van de school: Zomerdijk 4, 1693DK Wervershoof. Per e-mail bereik je ze op [email protected]. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 06 53 75 04 99. Ze hebben een eigen site met meer informatie: rijschoolsteltenpool.nl. Het KvK-nummer van deze school is: 506879050000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 3759K2.

Waar zit Rijschool Steltenpool precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Overige scholen in de regio Wervershoof.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Wervershoof. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Opleidingscentrum Toet B.V. en Milad.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Steltenpool

Slagingspercentage

56

Aantal examens

52

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 53 75 04 99

Website

rijschoolsteltenpool.nl

Adres

Zomerdijk 4

Postcode

1693DK

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoorn

KvK-nummer

506879050000

Rijschoolnummer

3759K2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Steltenpool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo