Rijschool Sabine Sibculo ⇒ Reviews, ervaringen & contact

Rijschool Sabine

Ontdek alles over Rijschool Sabine.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Sabine ligt op 70%, 27 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Lessen volgen bij Rijschool Sabine? Afrijden doe je bij een van de 1 examenlocaties: Almelo.

Gratis proefles & auto theorie

Maak gebruik van onderstaande links en bespaar geld op je autorijbewijs. Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een 100% gratis proefles aan in jouw regio.

Alle contact- en adresgegevens van Rijschool Sabine.

De school is te vinden in Sibculo. De adresgegevens zijn als volgt: De Vleggedijk 5, 7693PW Sibculo. Ga je voor een proefles? Neem contact op via [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 0546-800320, of 06-14466804. De rijschool heeft een eigen site: rijschoolsabine.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 515340100000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 1211H7.

Waar zit Rijschool Sabine precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Alle rijscholen in de regio Sibculo.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Sibculo. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool Limburg en Rijschool Nijmeijer.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Rijschool Sabine

Slagingspercentage

70

Aantal examens

27

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06-14466804

Website

rijschoolsabine.nl

Adres

De Vleggedijk 5

Postcode

7693PW

Plaats

Examenlocatie(s)

Almelo

KvK-nummer

515340100000

Rijschoolnummer

1211H7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Sabine”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo