Rijschool Re-Laxed

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool Re-Laxed.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Re-Laxed ligt op 46%, 28 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Rijschool Re-Laxed biedt ook beroepsopleiding(en) aan: . Begin je met rijles bij Rijschool Re-Laxed? Rij-examen doe je bij één van de 1 CBR-locaties: Alkmaar. Binnenkort je theorie halen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de scooter of auto.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Rijschool Re-Laxed.

De school is te vinden in Heerhugowaard. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Annie van Hattemtuin 6, 1705NM Heerhugowaard. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is . De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 666137360000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 9771N7.

Waar bezoek ik Rijschool Re-Laxed (route & kaart)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Andere scholen in Heerhugowaard.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Heerhugowaard. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Roberts Rijschool en Verkeersschool Istha.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Rijschool Re-Laxed

Slagingspercentage

46

Aantal examens

28

Auto

Beschikbaar

Adres

Annie van Hattemtuin 6

Postcode

1705NM

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar

KvK-nummer

666137360000

Rijschoolnummer

9771N7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Re-Laxed”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo