Rijschool R. Kamping

Ontdek alles over Rijschool R. Kamping.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool R. Kamping ligt op 88%, 8 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs AVB). Begin vandaag nog: je kunt direct aan de slag met gratis online theorie training. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Start je met les bij Rijschool R. Kamping? Je examen doe je bij een van de 2 examenlocaties van CBR: Leeuwarden, Assen.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Rijschool R. Kamping.

De school is gevestigd in Groningen. Hierbij de adresgegevens van de school: Van Leeuwenhoekstraat 52, 9727JJ Groningen. Even bellen? Het telefoonnummer is 06 52 02 50 69. Het KvK-nummer van de rijschool is: 21013400000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 4918X8.

Waar vind je Rijschool R. Kamping (kaart, routebeschrijving)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Groningen.

Klik hier voor alle Rijscholen in Groningen. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Twins Rijopleidingen en Autorijschool Adam.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Rijschool R. Kamping

Slagingspercentage

88

Aantal examens

8

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 52 02 50 69

Adres

Van Leeuwenhoekstraat 52

Postcode

9727JJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden, Assen

KvK-nummer

21013400000

Rijschoolnummer

4918X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool R. Kamping”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo