Rijschool Ozzi

Op deze pagina vind je alles over Rijschool Ozzi.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Ozzi ligt op 83%, 18 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Alvast je theorie oefenen? Je kunt direct online oefenen met gratis theorie-examens. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Ga je van start met les bij Rijschool Ozzi? Dan heb je de keus uit 1 CBR-afrijdlocaties: Kerkrade. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Gratis proefles & auto theorieboek

Geld besparen op je auto rijbewijs? Check de links heronder! Koop het best geteste theorieboek, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Heeft deze rijschool keurmerken behaald?

Bij deze school ben je in goede handen, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling ben je zo verzekerd van een hoge leskwaliteit.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Ozzi.

De rijschool heeft een vestiging in Heerlen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Seelenstraat 3, 6412HM Heerlen. Je bereikt ze per e-mail via: [email protected]. Iemand van de rijschool spreken? Bel 06 27 83 63 08. Voor meer informatie check je de eigen website van de rijschool: rijschoolozzi.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 141151400000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 5571R8.

Waar bezoek je Rijschool Ozzi precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Alle rijscholen in Heerlen.

Klik hier voor alle Rijscholen in Heerlen. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Parkstad Rijopleidingen en Rijschool Amira.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Ozzi

Slagingspercentage

83

Aantal examens

18

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 27 83 63 08

Website

rijschoolozzi.nl

Adres

Seelenstraat 3

Postcode

6412HM

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade

KvK-nummer

141151400000

Rijschoolnummer

5571R8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Ozzi”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo