Rijschool Musketier

Alles wat je wilt weten over Rijschool Musketier.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Musketier is 55%, 11 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Hoe zit het bij jou met je theoretische verkeerskennis? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie examens. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Ga je van start met rijles bij Rijschool Musketier? Je rij-examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van het CBR: Berkel Enschot.

Gratis proefles & auto theorieboek

Bespaar geld op je autorijbewijs met onderstaande links! Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een proefles aan in jouw regio, 100% gratis!

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Musketier.

De rijschool is gevestigd in Tilburg. Hierbij de adresgegevens van de school: Perosistraat 138, 5049LP Tilburg. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar via 06 44 35 20 47. Het KvK-nummer van deze rijschool is 590834760000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3267Z1.

In welke plaats zit Rijschool Musketier (routebeschrijving en kaart)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Meer rijscholen in de regio Tilburg.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Tilburg. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Arjan en V.o.f. Autorijschool Ine van Gilst.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool Musketier

Slagingspercentage

55

Aantal examens

11

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 44 35 20 47

Adres

Perosistraat 138

Postcode

5049LP

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot

KvK-nummer

590834760000

Rijschoolnummer

3267Z1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Musketier”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo