Rijschool Moor

Ontdek alles over Rijschool Moor.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Moor is 35%, 97 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Kies je voor les bij Rijschool Moor? Je kiest uit 2 examenlocaties van CBR: Zoetermeer, Gouda. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het rijbewijs theorieboek.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Rijschool Moor.

Deze school heeft een locatie in Schoonhoven. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Merellaan 37, 2872AM Schoonhoven. Voor telefonisch contact bel je met 06 52 28 26 04. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 771949340000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 1479W0.

Wat is de locatie van Rijschool Moor (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in de regio Schoonhoven.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Schoonhoven. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Autorijschool Imran en www.cheetahrijschool.nl.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Moor

Slagingspercentage

35

Aantal examens

97

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 52 28 26 04

Adres

Merellaan 37

Postcode

2872AM

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Gouda

KvK-nummer

771949340000

Rijschoolnummer

1479W0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Moor”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo