rijschool mirhan

Alle details over rijschool mirhan.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van rijschool mirhan is 38%, 34 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij rijschool mirhan? Je examen doe je bij één van de 1 CBR-locaties: Barendrecht. Theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het auto theorieboek.

Adres, contactgegevens en overige informatie van rijschool mirhan.

Deze school heeft een vestiging in Rotterdam. Dit zijn de adresgegevens: Blaak 520, 3011TA Rotterdam. De rijschool is telefonisch te bereiken op 0615538485. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 776411830000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2574H1.

Waar vind je rijschool mirhan (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige scholen in de buurt van Rotterdam.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Rotterdam. Check ook deze rijscholen: Can Autorijschool en Autorijschool Talent.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: rijschool mirhan

Slagingspercentage

38

Aantal examens

34

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0615538485

Adres

Blaak 520

Postcode

3011TA

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

776411830000

Rijschoolnummer

2574H1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “rijschool mirhan”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo