Rijschool Marc Hage

(1 klantbeoordeling)

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool Marc Hage.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Marc Hage ligt op 53%, 36 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Rijschool Marc Hage? Dan heb je de keuze uit 2 CBR-afrijdlocaties: Leusden, Tiel. Snel je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorie boek.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Rijschool Marc Hage.

De school is te vinden in Veenendaal. De adresgegevens: Kamgras 63, 3902BB Veenendaal. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 38 10 14 70. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 745220430000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1265F1.

In welke plaats zit Rijschool Marc Hage (kaart, routebeschrijving)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Overige rijscholen in de buurt van Veenendaal.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Veenendaal. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Schuurman en Autorijschool Harm Kroeze.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Marc Hage

Slagingspercentage

53

Aantal examens

36

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 38 10 14 70

Adres

Kamgras 63

Postcode

3902BB

Plaats

Examenlocatie(s)

Leusden, Tiel

KvK-nummer

745220430000

Rijschoolnummer

1265F1

1 review for Rijschool Marc Hage

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. René Pfeiffer

    Onze zoon Lucas heeft zijn rijlessen gevolgd bij deze rijschool.
    Hij heeft het als zeer prettig en kundig ervaren. Wij bedanken Marc Hage dan ook hartelijk voor zijn inzet en wensen nieuwe leerlingen ook dezelfde goede ervaring toe!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo