Rijschool Linda

Lees alles over Rijschool Linda.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Linda ligt op 60%, 10 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). De rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! (Praktijk)les volgen bij Rijschool Linda? Je examen doe je bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Breda.

Contactgegevens en telefoonnummer van Rijschool Linda.

Je vindt de rijschool in Breda. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Pottenbakkerstraat 65, 4813LB Breda. Je bereikt de rijschool per telefoon via 06 48 94 95 30. Voor meer informatie check je de eigen website van de rijschool: rijschoollinda.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 201212960000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 6597H1.

Waar vind je Rijschool Linda precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Andere scholen in de buurt van Breda.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Breda. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Lesdrive en Autorijschool Halé.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Rijschool Linda

Slagingspercentage

60

Aantal examens

10

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 48 94 95 30

Website

rijschoollinda.nl

Adres

Pottenbakkerstraat 65

Postcode

4813LB

Plaats

Examenlocatie(s)

Breda

KvK-nummer

201212960000

Rijschoolnummer

6597H1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Linda”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo