Rijschool Leyhof

Ontdek alles over Rijschool Leyhof.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Leyhof ligt op 0%, 1 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Praktijkles volgen bij Rijschool Leyhof? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties: Leiden. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek cbr.

Telefoonnummer en adresgegevens van Rijschool Leyhof.

De rijschool is te vinden in Rijswijk Zh. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Dr H. Colijnlaan 171, 2283XG Rijswijk Zh. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 21 42 41 96. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 719060960000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1374G3.

In welke plaats vind je Rijschool Leyhof precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in de regio Rijswijk Zh.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Rijswijk Zh. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool B. Quist en Rijschool Keep Moving.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Leyhof

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 21 42 41 96

Adres

Dr H. Colijnlaan 171

Postcode

2283XG

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

719060960000

Rijschoolnummer

1374G3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Leyhof”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo