Rijschool Leith

Lees meer over Rijschool Leith.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een personenauto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Leith is 43%, 37 personen legden examen af. Bij deze school kun je ook lessen met een personenauto met automaat. Les je bij deze school, dan doe je examen bij 1 CBR examenlocatie: Leusden. Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: personenauto.

Contact & telefoon van Rijschool Leith.

Je vindt deze rijschool in Amersfoort. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Sikkelkruid 55,3824PN Amersfoort. Er is helaas nog geen e-mailadres van deze rijschool doorgegeven. De rijschool is telefonisch te bereiken op 614042882. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie, rijschoolleith.nl.Het KvK-nummer van Rijschool Leith is 321568720000.

Waar vind je Rijschool Leith precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande Google Maps-kaart.

Meer rijscholen in regio Amersfoort.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Amersfoort. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: SRB, en Rawand.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Specification: Rijschool Leith

Praktijklessen

Personenauto

Theorielessen

Personenauto

Bijzonderheden

Automaat personenauto

Slagingspercentage

43

Aantal examens

37

Examenlocatie(s)

Leusden

Website

http://Www.rijschoolleith.nl

Telefoonnummer 2

614042882

Adres

Sikkelkruid 55

Postcode

3824PN

Plaats

KvK-nummer

321568720000

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Leith”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo