Rijschool Köhler

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool Köhler.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Köhler is 100%, 1 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Kies je ervoor lessen te volgen bij Rijschool Köhler? Voor het afrijden heb je keus uit 1 CBR locaties: Apeldoorn.

Korting rijlessen & auto theorie oefenen

Geld besparen op je autorijbewijs? Maak gebruik van de links hieronder! Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan!

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool Köhler.

De school is gevestigd in Laag-Soeren. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Badhuislaan 5, 6957DB Laag-Soeren. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 26 32 66 66. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 629499420000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 3518K3.

In welke plaats vind ik Rijschool Köhler (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Nog meer rijscholen in regio Laag-Soeren.

Klik hier voor alle Rijscholen in Laag-Soeren. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Verkeersschool Henny Leenen en Autorijschool Reugebrink.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door rijschool leads in te kopen of een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Rijschool Köhler

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 26 32 66 66

Adres

Badhuislaan 5

Postcode

6957DB

Plaats

Examenlocatie(s)

Apeldoorn

KvK-nummer

629499420000

Rijschoolnummer

3518K3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Köhler”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo