Rijschool KlinkGoed

Alle informatie over Rijschool KlinkGoed.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool KlinkGoed ligt op 65%, 48 personen deden examen (rijbewijs B). Ga je voor les bij Rijschool KlinkGoed? Dan kun je kiezen uit 3 CBR afrijdlocaties: Zoetermeer, Rijswijk, Roosendaal. Zo snel mogelijk je theorie certicaat behalen? Bekijk hier je beste keus voor het theorie auto boek.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool KlinkGoed.

Je vindt de school in Rijswijk Zh. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Hendersonstraat 32, 2286XD Rijswijk Zh. De rijschool bellen? 06 36 31 89 84. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 734377350000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 1943W7.

Waar vind ik Rijschool KlinkGoed precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Rijswijk Zh.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Rijswijk Zh. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Hoepel en Autorijschool SabrinaPost.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool KlinkGoed

Slagingspercentage

65

Aantal examens

48

Telefoon-nr

06 36 31 89 84

Adres

Hendersonstraat 32

Postcode

2286XD

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk, Roosendaal

KvK-nummer

734377350000

Rijschoolnummer

1943W7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool KlinkGoed”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo