Rijschool Kandemir

Alles wat je wilt weten over Rijschool Kandemir.

Praktijkles volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Kandemir ligt op 38%, 8 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Ga je van start met les bij Rijschool Kandemir? Je kunt kiezen uit één CBR-locatie: Barendrecht.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Rijschool Kandemir.

De school heet een locatie in Vlaardingen. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Johannes Poststraat 17, 3132AG Vlaardingen. Even bellen? Het telefoonnummer is 06 41 14 37 32. Het KvK-nummer van deze school is 706369660000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 6082R4.

Waar vind je Rijschool Kandemir?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Alle rijscholen in Vlaardingen.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle rijscholen in Vlaardingen. Check ook deze rijscholen: Rijschool Ferhan en Autorijschool Support.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Rijschool Kandemir

Slagingspercentage

38

Aantal examens

8

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 41 14 37 32

Adres

Johannes Poststraat 17

Postcode

3132AG

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

706369660000

Rijschoolnummer

6082R4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Kandemir”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo