Rijschool Kaan

Alle informatie over Rijschool Kaan.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Kaan is 65%, 17 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Rijles volgen bij Rijschool Kaan? Je rij-examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van het CBR: Rijswijk.

Contact & telefoon van Rijschool Kaan.

Deze school vind je in Delft. Hierbij de adresgegevens: Azielaan 284, 2622JN Delft. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. De rijschool bellen? 06 11 16 66 43. Ze hebben een eigen site: rijschoolkaan.nl. Het KvK-nummer van de school is 272934270000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4171K8.

In welke plaats vind je Rijschool Kaan precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in de regio Delft.

Klik hier voor alle Rijscholen in Delft. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: O.D.Y.Autorijschool en Rijschool Veilig.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door rijschool leads in te kopen of een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Rijschool Kaan

Slagingspercentage

65

Aantal examens

17

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 11 16 66 43

Website

rijschoolkaan.nl

Adres

Azielaan 284

Postcode

2622JN

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

272934270000

Rijschoolnummer

4171K8

Reviews

0.0
2
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Laura

  Rijschool Kaan is een zeer goede rijschool waar alles zeer duidelijk uitgelegd en geoefend wordt, waardoor je uitstekend voorbereid bent op je rijexamen. In de lessen wordt je op je gemak gesteld, waardoor je het rijden ook leuk en gezellig gaat vinden. Je wordt goed voorbereid op zowel je rijexamen als op je theorie examen. Ik ben dan ook in één keer geslaagd. Zoek je dus een gezellige en goede rijschool, dan zou ik zeker rijschool Kaan aanraden.

 2. Dilara

  Geeft zeer professioneel rijles waarbij er rekening wordt gehouden met het niveau van de leerling. Ieder onderdeel wordt erg goed geoefend totdat het er goed inzit waardoor je zelf na een tijdje er ook een zeer vertrouwd gevoel bij krijgt en je zelfvertrouwen ook een boost krijgt dat je in 1x gaat slagen. Dat was bij mij zeker het geval, want ik vond het allemaal best moeilijk in het begin.
  Maar dankzij Rijschool Kaan heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald en ga nu al een tijdje zelfverzekerd de weg op.
  Hiermee wilde ik iets terugdoen voor de leuke en plezierige tijd die ik heb gehad bij Rijschool Kaan. Ben je op zoek naar een goede en vooral geduldige Rijschool? Dan ben je bij Rijschool Kaan zeker aan het goede adres.
  Nogmaals bedankt voor alles en veel succes met je Rijschool.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo