Rijschool Kaan

Alle informatie over Rijschool Kaan.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Kaan ligt op 83%, 18 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Eerst theorieles volgen? Bij deze rijschool kan dat voor: auto. Kies je voor les bij Rijschool Kaan? Je rijdt af bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Rijswijk. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorieboek.

Contact & telefoon van Rijschool Kaan.

De school is gevestigd in Delft. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Azielaan 284, 2622JN Delft. Contact per e-mail? Hierbij het adres: rijschoolkaan@ziggo.nl. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 11 16 66 43. De school beschikt over een eigen site, hierbij: rijschoolkaan.nl. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 272934270000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4171K8.

Waar bezoek ik Rijschool Kaan?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Overige rijscholen in regio Delft.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Delft. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Rijschool SEL en Rijschool PAXX.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Rijschool Kaan

Slagingspercentage

83

Aantal examens

18

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

rijschoolkaan@ziggo.nl

Telefoon

06 11 16 66 43

Website

rijschoolkaan.nl

Adres

Azielaan 284

Postcode

2622JN

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

272934270000

Rijschoolnummer

4171K8

Reviews

0.0
2
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Laura

  Rijschool Kaan is een zeer goede rijschool waar alles zeer duidelijk uitgelegd en geoefend wordt, waardoor je uitstekend voorbereid bent op je rijexamen. In de lessen wordt je op je gemak gesteld, waardoor je het rijden ook leuk en gezellig gaat vinden. Je wordt goed voorbereid op zowel je rijexamen als op je theorie examen. Ik ben dan ook in één keer geslaagd. Zoek je dus een gezellige en goede rijschool, dan zou ik zeker rijschool Kaan aanraden.

 2. Dilara

  Geeft zeer professioneel rijles waarbij er rekening wordt gehouden met het niveau van de leerling. Ieder onderdeel wordt erg goed geoefend totdat het er goed inzit waardoor je zelf na een tijdje er ook een zeer vertrouwd gevoel bij krijgt en je zelfvertrouwen ook een boost krijgt dat je in 1x gaat slagen. Dat was bij mij zeker het geval, want ik vond het allemaal best moeilijk in het begin.
  Maar dankzij Rijschool Kaan heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald en ga nu al een tijdje zelfverzekerd de weg op.
  Hiermee wilde ik iets terugdoen voor de leuke en plezierige tijd die ik heb gehad bij Rijschool Kaan. Ben je op zoek naar een goede en vooral geduldige Rijschool? Dan ben je bij Rijschool Kaan zeker aan het goede adres.
  Nogmaals bedankt voor alles en veel succes met je Rijschool.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo