Rijschool Independence

Alles op een rijtje over Rijschool Independence.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Independence is 83%, 6 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij Rijschool Independence? Je hebt keus uit 2 CBR examenlocaties: Amsterdam, Zaandam. Theoriecertificaat nog niet op zak? Ontdek dan hier het theorieboek voor de auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Independence.

De rijschool heeft een locatie in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Sanne Sanneshof 43, 1087GZ Amsterdam. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 0628788954. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 742390740000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7228R6.

Waar vind ik Rijschool Independence (route & kaart)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Nog meer rijscholen in regio Amsterdam.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Amsterdam. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Renes en Rijschool Rehan.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijschool Independence

Slagingspercentage

83

Aantal examens

6

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0628788954

Adres

Sanne Sanneshof 43

Postcode

1087GZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Zaandam

KvK-nummer

742390740000

Rijschoolnummer

7228R6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Independence”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo