Rijschool Independence

Alles over Rijschool Independence.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Independence is 80%, 5 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Rijschool Independence? Dan heb je de keus uit 1 examenlocatie: Amsterdam. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek voor de motor, auto of scooter.

Adresgegevens en telefoonnummer van Rijschool Independence.

De rijschool is te vinden in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Sanne Sanneshof 43, 1087GZ Amsterdam. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 0628788954. Het KvK-nummer van de school is 742390740000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 7228R6.

In welke plaats vind je Rijschool Independence precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Andere rijscholen in de buurt van Amsterdam.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Amsterdam. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Rijschool Maier en Autorijschool Drive 2 Succes.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Independence

Slagingspercentage

80

Aantal examens

5

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0628788954

Adres

Sanne Sanneshof 43

Postcode

1087GZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

742390740000

Rijschoolnummer

7228R6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Independence”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo