Rijschool In Control

Alle informatie over Rijschool In Control.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool In Control ligt op 74%, 68 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Ga je beginnen met rijles bij Rijschool In Control? Dan heb je de keus uit 1 CBR-afrijdlocaties: Breda. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorie boek auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool In Control.

De school is gevestigd in Oosterhout Nb. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Hermelijnvlinder 5, 4904ZD Oosterhout Nb. Bellen? Het telefoonnummer is 06-23581566. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij: rijschool-incontrol.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 507113930000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2057F4.

Wat is de locatie van Rijschool In Control (kaart, routebeschrijving)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Nog meer rijscholen in de regio Oosterhout Nb.

Bekijk alle Rijscholen in Oosterhout Nb. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Team Rijscholen en Elfsteden rijschool.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool In Control

Slagingspercentage

74

Aantal examens

68

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-23581566

Website

rijschool-incontrol.nl

Adres

Hermelijnvlinder 5

Postcode

4904ZD

Plaats

Examenlocatie(s)

Breda

KvK-nummer

507113930000

Rijschoolnummer

2057F4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool In Control”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo