Rijschool Emin

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool Emin.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Emin ligt op 66%, 29 personen deden examen (rijbewijs B). Les je bij Rijschool Emin? Je examen doe je bij een van de 1 CBR locaties: Haarlem. Binnenkort je theorie certicaat halen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie boek scooter of auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Emin.

Deze school heeft een vestiging in Haarlem. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Montessoristraat 30, 2037GJ Haarlem. Dit is het e-mailadres van deze school: rijschoolemin@hotmail.com. Even bellen? Het telefoonnummer is 06 54 90 72 98. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 340884970000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 1052A7.

In welke plaats zit Rijschool Emin?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in Haarlem.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Haarlem. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Rijschool Broekpolder en Autorijschool de Toekomst.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Emin

Slagingspercentage

66

Aantal examens

29

Auto

Beschikbaar

E-mail

rijschoolemin@hotmail.com

Telefoon

06 54 90 72 98

Adres

Montessoristraat 30

Postcode

2037GJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Haarlem

KvK-nummer

340884970000

Rijschoolnummer

1052A7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Emin”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo