Rijschool Duet

Op deze pagina vind je alles over Rijschool Duet.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Duet is 100%, 1 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs BE). Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Kies je ervoor te lessen bij Rijschool Duet? Je rij-examen leg je af bij een van de één examenlocaties van CBR: Amsterdam.

Telefoonnummer en adresgegevens van Rijschool Duet.

Deze rijschool is gevestigd in Zandvoort. Hierbij de adresgegevens van de school: Piet Leffertsstraat 10, 2042EH Zandvoort. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer (023) 573 01 07. Het KvK-nummer van de school is: 340833330000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 0918G7.

In welke plaats vind je Rijschool Duet (route & kaart)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Andere rijscholen in de buurt van Zandvoort.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle rijscholen in Zandvoort. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Van Gerwen Verkeersschool B.V. en F. Kossen.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Rijschool Duet

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(023) 573 01 07

Adres

Piet Leffertsstraat 10

Postcode

2042EH

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

340833330000

Rijschoolnummer

0918G7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Duet”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo