Rijschool Diana

Alles wat je wilt weten over Rijschool Diana.

Praktijkles volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Diana ligt op 82%, 11 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je voor rijles bij Rijschool Diana? Je kiest uit een van de 1 CBR-examenlocaties: Assen. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter of auto.

Contactgegevens, adres en overige info over Rijschool Diana.

De rijschool is gevestigd in Gieten. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Zuid-es 4, 9461GK Gieten. Stuur ze meteen een bericht: [email protected]. Iemand van de rijschool spreken? Bel 06 54 29 43 82. Deze rijschool heeft een eigen website, rijschooldiana.com. Het KvK-nummer van deze school is 654851570000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3373N9.

Waar zit Rijschool Diana?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Andere scholen in Gieten.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Gieten. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Noord en Verkeersopleiding Bing.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Diana

Slagingspercentage

82

Aantal examens

11

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 54 29 43 82

Website

rijschooldiana.com

Adres

Zuid-es 4

Postcode

9461GK

Plaats

Examenlocatie(s)

Assen

KvK-nummer

654851570000

Rijschoolnummer

3373N9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Diana”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo