Rijschool Diana

Alle informatie over Rijschool Diana.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Diana is 88%, 8 personen legden examen af (rijbewijs B). Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Begin je met rijles bij Rijschool Diana? Je examen doe je bij één van de 1 CBR-locaties: Assen.

Auto theorie & aanbieding rijlessen

Voordelig je autorijbewijs halen? Check de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan in jouw regio.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Diana.

Deze school is gevestigd in Gieten. Dit zijn de adresgegevens: Zuid-es 4, 9461GK Gieten. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 592265008, of 654294382. De school beschikt over een eigen website, hierbij het adres: rijschooldiana.com. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 654851570000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3373N9.

In welke plaats vind je Rijschool Diana precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Nog meer rijscholen in de regio Gieten.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Gieten. Check ook deze twee rijscholen: Rijschool In Detail en Stichting Rijopleidingen en Verkeersedukatie Groningen.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door rijschool leads in te kopen of een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Rijschool Diana

Slagingspercentage

88

Aantal examens

8

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

592265008

Telefoon-nr

654294382

Website

rijschooldiana.com

Adres

Zuid-es 4

Postcode

9461GK

Plaats

Examenlocatie(s)

Assen

KvK-nummer

654851570000

Rijschoolnummer

3373N9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Diana”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo