Rijschool de Vree

Lees alles over Rijschool de Vree.

Praktijkles volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool de Vree is 44%, 16 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Kies je voor lessen bij Rijschool de Vree? Je hebt de keus uit 1 CBR-locaties: Eindhoven. Heb je je theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het theorie boek motor of auto.

Contactgegevens en telefoonnummer van Rijschool de Vree.

De rijschool heeft een vestiging in Veldhoven. Hierbij de adresgegevens van de school: Het Nonnenpad 40, 5505KL Veldhoven. De school is telefonisch bereikbaar op 06 46 60 27 23. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 727301370000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 2052K9.

Waar bezoek je Rijschool de Vree (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Alle andere rijscholen in Veldhoven.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Veldhoven. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Autorijschool Sanders en Autorijschool Izmir.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Rijschool de Vree

Slagingspercentage

44

Aantal examens

16

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 46 60 27 23

Adres

Het Nonnenpad 40

Postcode

5505KL

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

727301370000

Rijschoolnummer

2052K9

Reviews

0.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Thijs

    LET OP! Deze rijleraar zal er alles aan doen om onder valse voorwendselen je zoveel mogelijk rijlessen te laten kopen. Hij weigert examens in te plannen tenzij je heel veel lessen afneemt en zal ook dan zijn beloftes niet nakomen en je herhaaldelijk aan het lijntje houden met meer en meer lessen kopen. Wat je ook doet, les niet bij deze oplichter.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo