Rijschool De Bras

Alles over Rijschool De Bras.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool De Bras is 39%, 54 personen legden examen af (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Rijschool De Bras? Je examen doe je bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Rijswijk. Binnenkort je theorie certicaat halen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de auto, motor of scooter.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Rijschool De Bras.

De rijschool heeft een vestiging in Den Haag. Hierbij de adresgegevens van deze school: Driedekkersingel 10, 2496XV Den Haag. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: harold.sjagroep@gmail.com. Iemand van de rijschool spreken? Bel 06 53 34 14 95. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 271576910000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2607N8.

Waar vind ik Rijschool De Bras (route & kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Nog meer rijscholen in regio Den Haag.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Den Haag. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Quality en Rijschool Diane.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool De Bras

Slagingspercentage

39

Aantal examens

54

E-mail

harold.sjagroep@gmail.com

Telefoon-nr

06 53 34 14 95

Adres

Driedekkersingel 10

Postcode

2496XV

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

271576910000

Rijschoolnummer

2607N8

Reviews

0.0
0
0
0
1
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. L. Moller

    Onze kinderen zijn sportief en zitten motorisch goed in elkaar. Van onze 3 kinderen is het eerste kind de 2e keer geslaagd; het tweede kind de 5e keer geslaagd; het 3e kind nu 4X gezakt. De rijschool wijst naar het CBR, het CBR wijst naar de rijschool. Intussen loopt de rekening torenhoog op. Als het slagingspercentage op de middelbare scholen ook zo zou zijn, zou er al lang aan de bel getrokken zijn!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo