Rijschool De Bras

Alle details over Rijschool De Bras.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool De Bras ligt op 39%, 59 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je voor les bij Rijschool De Bras? Je rij-examen doe je bij een van de 2 CBR examenlocaties: Zoetermeer, Rijswijk. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het scooter of auto rijbewijs.

Contactgegevens, adres en overige info over Rijschool De Bras.

De rijschool is te vinden in Den Haag. Op zoek naar de adresgegevens? Driedekkersingel 10, 2496XV Den Haag. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: harold.sjagroep@gmail.com. Bellen? Het telefoonnummer is 06 53 34 14 95. Het KvK-nummer van deze school is: 271576910000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2607N8.

In welke plaats vind je Rijschool De Bras precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Alle rijscholen in Den Haag.

Klik hier voor meer Rijscholen in Den Haag. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool Fanger en Autorijschool VIP Drive.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool De Bras

Slagingspercentage

39

Aantal examens

59

Auto

Beschikbaar

E-mail

harold.sjagroep@gmail.com

Telefoon-nr

06 53 34 14 95

Adres

Driedekkersingel 10

Postcode

2496XV

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

271576910000

Rijschoolnummer

2607N8

Reviews

0.0
0
0
0
1
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. L. Moller

    Onze kinderen zijn sportief en zitten motorisch goed in elkaar. Van onze 3 kinderen is het eerste kind de 2e keer geslaagd; het tweede kind de 5e keer geslaagd; het 3e kind nu 4X gezakt. De rijschool wijst naar het CBR, het CBR wijst naar de rijschool. Intussen loopt de rekening torenhoog op. Als het slagingspercentage op de middelbare scholen ook zo zou zijn, zou er al lang aan de bel getrokken zijn!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo