Uw rijschool ook op rijschoolspecialist.nl? Neem Contact met ons op!

Rijschool de Bont

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare

Alles op een rijtje over Rijschool de Bont.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een personenauto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool de Bont ligt op 47%, 45 personen legden examen af. Les je bij deze school, dan leg je examen af bij 1 CBR examenlocatie: Den Bosch.

Telefoonnummer en contactgegevens van Rijschool de Bont.

Deze rijschool is gevestigd in Uden. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Garf 7,5406AK Uden. Er is helaas nog geen e-mailadres van deze rijschool doorgegeven. Je bereikt de rijschool per telefoon via 413269220 of 641713689. De rijschool heeft nog geen eigen website aan ons doorgegeven. Het KvK-nummer van Rijschool de Bont is 620752250000.

Waar vind je Rijschool de Bont (Maps, routebeschrijving)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Meer rijscholen in Uden.

Bekijk hier alle Rijscholen in Uden. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Mickers Rijopleidingen, en Autorijschool Marco Uden.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Specification: Rijschool de Bont

Praktijklessen

Personenauto

Slagingspercentage

47

Aantal examens

45

Examenlocatie(s)

Den Bosch

Telefoonnummer 1

413269220

Telefoonnummer 2

641713689

Adres

Garf 7

Postcode

5406AK

Plaats

KvK-nummer

620752250000

Reviews

0.0
0
0
0
0
2

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. T

    Toont niet het goede voorbeeld op de snelweg en heeft tegenover mij hinderlijk rijgedrag vertoont. De rijschoolhouder zat zelf achter het stuur en hinderde mij bewust door te kleven en mij te blokkeren toen ik van rijbaan wilde wisselen. Betrof een blauwe Renault.

  2. T

    Toont niet het goed voorbeeld op de snelweg en heeft tegenover mij hinderlijk rijgedrag vertoont. De rijschoolhouder zat zelf achter het stuur en hinderde mij bewust door te kleven en mij te blokkeren toen ik van rijbaan wilde wisselen. Betrof een blauwe Renault.

Category:
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Compare items
  • Total (0)
Compare
0