Rijschool Confiance

Alle informatie over Rijschool Confiance.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Confiance ligt op 60%, 5 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je voor les bij Rijschool Confiance? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Rotterdam. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorieboek.

Contactgegevens, adres en overige info over Rijschool Confiance.

De school is te vinden in Rotterdam. Hierbij de adresgegevens van deze school: Watergeusstraat 28E, 3025HS Rotterdam. Bellen kan, je bereikt ze op 0636086464. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 70303851. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2001N9.

Waar vind je Rijschool Confiance precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de regio Rotterdam.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Rotterdam. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: License2drive en Autorijschool Tuur.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool Confiance

Slagingspercentage

60

Aantal examens

5

Telefoon-nr

0636086464

Adres

Watergeusstraat 28E

Postcode

3025HS

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

70303851

Rijschoolnummer

2001N9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Confiance”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo