Rijschool Christian Bunte

Alle gegevens over Rijschool Christian Bunte.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Christian Bunte ligt op 75%, 32 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: motor, auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Ga je van start met rijlessen bij Rijschool Christian Bunte? Je kunt terecht bij 1 CBR examenlocaties: Harderwijk.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Rijschool Christian Bunte.

De school heet een locatie in Harderwijk. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Tafelbergerhout 8, 3845JD Harderwijk. Je bereikt ze per e-mail via: [email protected]. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 06 44 23 70 13. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij: christianbunte.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 632550140000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7780G1.

Waar zit Rijschool Christian Bunte (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in regio Harderwijk.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Harderwijk. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Autorijschool Ed to Drive en Auto- en Motorrijschool Westhuis.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Christian Bunte

Slagingspercentage

75

Aantal examens

32

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 44 23 70 13

Website

christianbunte.nl

Adres

Tafelbergerhout 8

Postcode

3845JD

Plaats

Examenlocatie(s)

Harderwijk

KvK-nummer

632550140000

Rijschoolnummer

7780G1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Christian Bunte”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschool Christian Bunte
Rijschool Christian Bunte

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo