Rijschool CHILL

Alle gegevens van Rijschool CHILL.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool CHILL is 35%, 51 personen deden examen (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: auto. Een goede voorbereiding tref je gewoon vanuit huis. Begin met online theorie examens om je optimaal voor te bereiden. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Kies je ervoor lessen te volgen bij Rijschool CHILL? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 examenlocaties van CBR: Barendrecht.

Beste auto theorieboek, gratis oefenen & gratis proefles

Bespaar geld op je autorijbewijs met onderstaande links. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan in jouw regio!

Adres- en contactgegevens van Rijschool CHILL.

De rijschool heeft een vestiging in Barendrecht. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Van Duin-akker 25, 2994BJ Barendrecht. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. Bellen kan, het telefoonnummer is 06 44 76 23 23. Deze rijschool heeft een eigen site: rijschoolchill.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 244132020000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 4430R8.

In welke plaats vind ik Rijschool CHILL precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Nog meer rijscholen in de regio Barendrecht.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Barendrecht. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool LISTO en Autorijschool Olav Rijshouwer.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Rijschool CHILL

Slagingspercentage

35

Aantal examens

51

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 44 76 23 23

Website

rijschoolchill.nl

Adres

Van Duin-akker 25

Postcode

2994BJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

244132020000

Rijschoolnummer

4430R8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool CHILL”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo