Rijschool CHILL

Alles wat je wilt weten over Rijschool CHILL.

Praktijkles volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool CHILL is 63%, 56 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Kies je voor les bij Rijschool CHILL? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Barendrecht. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorie boek scooter of auto.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Rijschool CHILL.

De rijschool is te vinden in Barendrecht. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Van Duin-akker 25, 2994BJ Barendrecht. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: rijschoolchill@gmail.com. Voor telefonisch contact bel je met 06 44 76 23 23. De rijschool heeft een eigen site: rijschoolchill.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 244132020000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 4430R8.

Waar bezoek ik Rijschool CHILL?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Alle andere rijscholen in Barendrecht.

Klik hier voor meer Rijscholen in Barendrecht. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Mosch en Rijschool Mitch.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool CHILL

Slagingspercentage

63

Aantal examens

56

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

rijschoolchill@gmail.com

Telefoon-nr

06 44 76 23 23

Website

rijschoolchill.nl

Adres

Van Duin-akker 25

Postcode

2994BJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

244132020000

Rijschoolnummer

4430R8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool CHILL”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo