Rijschool Automundo

Ontdek alles over Rijschool Automundo.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Automundo is 44%, 9 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je lessen volgen bij Rijschool Automundo? Het afrijden is dan bij een van de 3 examenlocaties van CBR: Rotterdam, Barendrecht, Goes. Snel je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorie boek.

Adresgegevens en telefoonnummer van Rijschool Automundo.

Deze school heeft een locatie in Hendrik-Ido-Ambacht. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Waelneslaan 15, 3341VM Hendrik-Ido-Ambacht. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 0615928845. Het KvK-nummer van de rijschool is: 86094165. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 9515N6.

Waar zit Rijschool Automundo (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Hendrik-Ido-Ambacht.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Hendrik-Ido-Ambacht. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: rijschoolsiersma en Rijschool De Daily Driver.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Automundo

Slagingspercentage

44

Aantal examens

9

Telefoon-nr

0615928845

Adres

Waelneslaan 15

Postcode

3341VM

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Barendrecht, Goes

KvK-nummer

86094165

Rijschoolnummer

9515N6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Automundo”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo