Rijopleiding DrivingJohann

Op deze pagina lees je alles over Rijopleiding DrivingJohann.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijopleiding DrivingJohann ligt op 39%, 23 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Rijopleiding DrivingJohann? Je rij-examen doe je bij één van de 2 examenlocaties: Eemnes, Leusden. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek cbr.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Rijopleiding DrivingJohann.

Deze school is gevestigd in Soest. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Smitsweg 59, 3765CB Soest. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 40 05 66 36. Het KvK-nummer van de school is: 617434610000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 2591F2.

In welke plaats zit Rijopleiding DrivingJohann?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in Soest.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Soest. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Naomi van der Helm t.h.o.d.n. Nederveen en Sodrive Rijopleidingen.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijopleiding DrivingJohann

Slagingspercentage

39

Aantal examens

23

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 40 05 66 36

Adres

Smitsweg 59

Postcode

3765CB

Plaats

Examenlocatie(s)

Eemnes, Leusden

KvK-nummer

617434610000

Rijschoolnummer

2591F2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijopleiding DrivingJohann”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijopleiding DrivingJohann
Rijopleiding DrivingJohann

Rijschoolspecialist.nl
Logo