Rijeasy

Alle informatie die je nodig hebt over Rijeasy.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijeasy is 52%, 52 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Deze school biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Kies je voor lessen bij Rijeasy? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Eemnes.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Rijeasy.

Deze rijschool heeft een locatie in Hilversum. Hierbij de adresgegevens van de school: Stalpaertstraat 40, 1222HW Hilversum. Stuur ze meteen een bericht: [email protected]. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer 06-14684847. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 522675120000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2059H1.

In welke plaats vind je Rijeasy precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Andere rijscholen in de regio Hilversum.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Hilversum. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Nawied en Autorijschool Nes.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Rijeasy

Slagingspercentage

52

Aantal examens

52

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06-14684847

Adres

Stalpaertstraat 40

Postcode

1222HW

Plaats

Examenlocatie(s)

Eemnes

KvK-nummer

522675120000

Rijschoolnummer

2059H1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijeasy”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo