RijbewijsCentraal

Op deze pagina lees je alles over RijbewijsCentraal.

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van RijbewijsCentraal ligt op 32%, 31 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Theorie kun je alvast oefenen, gewoon gratis online. Begin met gratis online theorie oefenen om je optimaal voor te bereiden op het theorie-examen bij het CBR. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Kies je ervoor lessen te volgen bij RijbewijsCentraal? Dan heb je de keuze uit 4 CBR afrijdlocaties: Rotterdam, Spijkenisse, Barendrecht.

Contactgegevens en telefoonnummer van RijbewijsCentraal.

De rijschool is te vinden in Hoogvliet Rotterdam. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Keizersmantelweg 255, 3192VZ Hoogvliet Rotterdam. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 58 88 55 27. Het KvK-nummer van deze school is 244303210000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 5768Z3.

In welke plaats zit RijbewijsCentraal precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in regio Hoogvliet Rotterdam.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Hoogvliet Rotterdam. Check ook deze rijscholen: Autorijschool “Life” en Verkeersschool Topscore.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen.

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: RijbewijsCentraal

Slagingspercentage

32

Aantal examens

31

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 58 88 55 27

Adres

Keizersmantelweg 255

Postcode

3192VZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Spijkenisse, Barendrecht

KvK-nummer

244303210000

Rijschoolnummer

5768Z3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “RijbewijsCentraal”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo